Ann Bullier

Zaakvoerder

Voedingsadvies op maat

 Voed je lichaam en je geest

De impact van onze eetgewoonten op ons lichaam zijn niet te onderschatten.  Ze bepalen niet alleen hoe je je voelt maar ze bepalen ook hoe je lichaam eruit ziet. Niet alleen de vorm maar bijvoorbeeld ook de kwaliteit van je huid, nagels en haren.  Elk lichaam is anders en ieder van ons leidt een ander leven. Het is goed om onze eetgewoonten daarop af te stemmen  om vitaler en gelukkiger in het leven te staan.

Tijdens de consultatie wordt een uitgebreide diagnose gesteld op basis van eventuele klachten, de individuele conditie en de constitutie.

 

Op basis van macrobiotische concepten van de holistische Oosterse filosofie en Oosterse geneeswijzen wordt een advies geformuleerd.

 

 

 

 

Geef eens een

 

Cadeaubon

 

 

  

Bekijk onze promoties

 

Ann Bullier bekwaamt zich al enkele jaren als voedingscoach bij Marijke De Coninck in de Avalonhoeve (Macrobiotic Lifecoaching & Lifecounseling). Ze heeft in dit kader al vele mensen begeleid om hun eet-en leefgewoonten beter te richten op wat hun lichaam nodig heeft. Ann neemt vanaf 2018 dit advies mee in het aanbod van Azulinea.

Tarieven

Anemonenlaan 23

2531 Vremde

 

0839.566.177

Voor een afspraak of een geschenkbon:

0479 89 54 02

info@azulinea.be

 

Consultatie (uitgebreide diagnose en advies)

  € 60,00

Begeleiding voor het bereiden van een geadviseerde maaltijd.

  € 60,00