Ann Bullier

Zaakvoerder

...die deskundig wordt aangeboden...

AZULINEA INFO

Ons aanbod van massages met aangepaste geuren en zuiverende thee versterkt het weldoende en helende effect. We prikkelen alle zintuigen. Voor een langduriger resultaat wordt dit ondersteund met voedingsadvies. We breiden ons basisaanbod voortdurend uit. Zo kunnen we ons† nog beter richten op uw wensen. Wie weet kan u ons op ideeŽn brengen. We horen het graag van u.

Relevante langdurige opleidingen en praktijkervaring voor schoonheidsspecialiste, voetreflexologie, aromatherapie, macrobiotiek,† Ayurvedische massage & healing en kleurenconsulent.

Workshops van drukpuntmassage, wimpermanent en wimperverven, gebruik van theekruiden.

Relevante ervaring gedurende 3 jaren in diverse centra.

...met producten van een zuivere kwaliteit...

Dermaprime © is de productlijn die gebruikt wordt voor onze schoonheidsverzorging. Dit Zwitsers merk is gekend voor zuiverheid en het gebruik van authentieke ingrediŽnten zoals gletsjerwater uit de voor-alpen en plantenextracten.

De etherische oliŽn komen van gerenommeerde producenten die enkel gebruik maken van zuivere en natuurlijke ingrediŽnten.

 

...in een geschikt kader.

Naast uiteraard de professionele uitrusting voor alle behandelingen beschikken we ook over een stoomdouche, een zonnehemel en een Finse sauna. Deze Finse sauna is ook uitgerust met UV-stralers en een kleurenlamp.

Een eigen aanpak...

Elke mens† is uniek. We willen u ook een unieke behandeling geven. Daarom starten we veelal met† een in-take gesprek. Dit laat ons toe om de behandeling beter op uw persoonlijke noden af te stemmen.† Dit resulteert ondermeer† in de keuze van het begeleidend aroma, de zuiverende thee of het vers bereide sap.

...in de Gazet Van Antwerpen.

De GVA was zo vrij om mee te gaan in het idee van innerlijke† schoonheid en heeft er een artikel aan gewijd. Waarvoor onze dank.

...in de ZONE 03.

Bekijk onze promoties

Geef eens een

 

Cadeaubon

 

††

...vanuit een holistisch perspectief...

Uw welvoelen is het gevolg van een goed evenwicht in uw lichaam en uw geest. Wij kijken naar u als gehele persoon en onze behandelingen krijgen daardoor een persoonlijk accent.

In een sfeer van vertrouwen geven we u ook deskundig advies op het vlak van voeding en levensstijl. Hiermee coachen wij u naar een beter welvoelen in uw dagelijks leven.

Anemonenlaan 23

2531 Vremde

 

0839.566.177

Voor een afspraak of een geschenkbon:

0479 89 54 02

info@azulinea.be